Oproepen

WIJ NEMEN HELAAS GEEN SPULLEN MEER IN. ONZE OPSLAGLOODSEN WORDEN GESLOOPT EN VERVANGEN DOOR NIEUWBOUWWONINGEN.

De rommelmarkt vindt ieder jaar in mei plaats. In april kunnen spullen bij ons worden ingeleverd. Mocht u voor die tijd echter al goed bruikbare spullen hebben voor de stichting en u woont in de Hoeksche Waard, dan kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden om de spullen op te laten halen (zie Huis aan huis folder). Op afspraak kunt u uw goederen eventueel ook zelf brengen bij één van onze opslagplaatsen in de Hoeksche Waard.

NB: Om praktische en hygiënische redenen kunnen wij de volgende spullen helaas niet aannemen:
- koelkasten
- matrassen
- gedemonteerde kasten
- computerbeeldschermen (oud model)
- videobanden
 
Wij zijn ook heel blij met uw Douwe Egberts waardepunten. Deze punten worden gebruikt om mooie prijzen voor het Rad van Avontuur aan te kunnen schaffen. De punten kunnen ingeleverd worden bij één van de bestuursleden of opgestuurd worden naar de postbus van de stichting.


 


Aanmeldingsformulier vrijwilliger
In het vrije tekstveld kunt aangeven waarmee u wilt helpen. U kunt aangeven of u op de rommelmarkt wilt helpen en bij welke kraam u het liefst zou willen helpen. Wij zullen proberen zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen.
U kunt ook aangeven of u één of meerdere avonden zou willen helpen om spullen te sorteren.
In het overzicht opbrengsten kunt u zien welke kramen er het afgelopen jaar waren.

Naam:

Emailadres:

Adres:

Woonplaats:

Telefoon:

Tekst:

 


Wij hopen weer op uw medewerking en willen u bij voorbaat bedanken, mede namens de patiëntjes en de verpleegkundigen van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie en het Sophia Kinderziekenhuis.