Jaarlijkse uitstapje naar de Efteling op 25 september 2006


Mede dankzij het mooie weer kan de organisatie weer terugkijken op een geslaagd uitje naar de Efteling. Het was aardig bewolkt, maar de temperatuur was prima. In ieder geval warm genoeg om de Piranha in te gaan en een nat pak te halen ... als je pech had.

De meeste gezinnen zijn dit jaar met eigen vervoer naar de Efteling gereden. Vanaf het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam vertrok een luxe touringcar met daarin slechts 3 gezinnen, 2 gastvrouwen van het Sophia en een bestuurslid van de stichting. Zij hadden dus volop de ruimte in de bus. Bij aankomst stond er in het restaurant De Ballonvaarder zoals ieder jaar weer koffie/thee/limonade klaar met wat lekkers. Helaas waren ’s ochtends een paar attracties, waaronder Droomvlucht en de Piranha, buiten werking vanwege een storing. Gelukkig kon na de uitgebreide lunch weer gebruik gemaakt worden van alle attracties, dus niets hoefde overgeslagen te worden.
Vanaf 3 uur was iedereen welkom in het restaurant voor een drankje en mochten de kinderen nog een mooi boek uitzoeken. De Efteling had dit jaar nog een extra verrassing in petto: alle kinderen kregen een mooi dinerbord met Pardoes erop om mee naar huis te nemen. Een prachtig bord voor die bruine boterham met pindakaas, de spruitjes met een gehaktbal of die lekkere pannenkoeken van mamma!

Sinds een paar jaar nodigt het bestuur ook een paar vrijwilligers uit om mee te gaan naar de Efteling. Zij kunnen dan met eigen ogen zien waar zij op de rommelmarkt zo hard voor werken. Dit jaar hebben Jurgen, Edwin, Sebas en Shishir ons vergezeld. Aan de reactie van Sebas in ons gastenboek te zien hebben ook zij een mooie dag gehad.


En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:

 Quinty-Ann smult van haar appeltaart

Peter en Theo klaar voor Vogel Rok

Sabine en Michel met hun ouders

Vrijwilligers Jurgen, Sebas, Edwin en Shishir

De lunch staat klaar

Shishir en Milou: 'Zo groot was tie'

Jordi geniet van zijn lunch

Lisa en Celine met hun ouders

Een Eftelingbord voor alle kinderen

Milou heeft een mooi boek uitgekozen

Milou en de verpleegkundige in de speeltuin

Ruben en Monique

Lisa komt een boek uitzoeken

Nina en Damian

Quinty-Ann en Theo

Bart en Louis

Bart en Louis willen wel zo'n boek

Jarno en Fabian puffen uit na een dagje Efteling

Jarno en Fabian

Jarno in een souvenirswinkel

Annemarie en Dorrith, gastvrouwen van het Sophia

Quinty-Ann en Liesbeth

Ik laat mijn zus maar een boek uitkiezen...

Neem jij het boek, dan neem ik de Eftelingbordjes

Emre heeft wel een hele mooie knuffel gekregen

Tara en Nathan

Jason had het ook erg naar zijn zin

Nog even een boek uitzoeken en dan weer naar huis

De luxe bus ging om 17.00 uur weer op weg naar Rotterdam

De foto's op deze pagina zijn geplaatst met toestemming van de kinderen en hun ouders.
Mochten namen niet goed gespeld zijn of mag een naam toegevoegd worden, laat het ons weten en stuur een email naar postmaster@gevenomjongleven.nl. Via dit emailadres kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen. Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.