Jaarlijkse uitstapje naar de Efteling op 19 september 2005


Maandag 19 september 2005 was een prachtige dag om naar de Efteling te gaan; de zon scheen, het was stralend weer. Een uitstekende dag om met een groep kinderen en hun familie naar een pretpark te gaan. Bij het Sophia stond een luxe bus klaar om ons naar de Efteling te rijden, een groot aantal gezinnen kwam met eigen vervoer naar het park.
In restaurant De Ballonvaarder werden alle gasten opgewacht. Er stond wat te drinken klaar en er mocht een lekker stuk taart uitgekozen worden.
Door het mooie weer was het gezellig druk in het park, maar van lange wachtrijen was absoluut geen sprake. Een spannend tochtje in de Bobslee, heerlijk door het sprookjesbos slenteren, een vrolijk ritje in het Carnaval Festival of voor de echte durfals een rondje in de Python of de Vogel Rok; het is een fantastisch park voor jong en oud.
Tussen de middag stond in het restaurant de lunch klaar en kon iedereen weer een beetje uitrusten. Het buffet was rijkelijk voorzien van lekkere broodjes, salades, eierkoeken, (chocolade)cakejes en kipnuggets, dus voor elk wat wils. Aan het einde van de dag kon er in De Ballonvaarder nog iets gedronken worden en mochten de kinderen een leuk verhalenboek uitzoeken. Te horen aan alle positieve reacties was het voor iedereen zeer geslaagd!!Ontvangst met taart

Lekker in de draaimolen

Tijd voor de lunch

Giovanni mag een boek uitzoeken

Kimberly met haar pappa en mamma

Boudewijn en Cornelis

Kimberly en Yildez

Terug naar huis

De foto's op deze pagina zijn geplaatst met toestemming van de kinderen en hun ouders.