Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 7 oktober 2014

 


Hoe belangrijk een dagje uit wel niet is voor zieke kinderen en hun familie bleek weer op dinsdag 7 oktober toen wij een groot aantal gasten mochten verwelkomen in de Efteling. Het was prima herfstweer met af en toe een buitje maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

Voor het eerst waren de inschrijvingen afkomstig van zowel het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam als het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht.
Binnen de muren van het WKZ is nu het onlangs opgerichte nationaal centrum op het gebied van kinderoncologie: Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie (PMC) gevestigd.

Na de gebruikelijke ontvangst in restaurant 'De Globetrotter' met koffie, limonade en gebak ging iedereen op zoek naar zijn of haar favoriete attractie. En ook dit jaar bleek het gelukkig erg rustig in het park zonder veel wachttijden. De lunch tussen de middag was weer een hoogstandje van het personeel van restaurant 'De Globetrotter' die er zoals altijd weer veel aandacht aan hadden besteed.

En net als de laatste jaren hadden we weer gezelschap van twee leerlingen van de C.S.G. Willem van Oranje uit Oud-Beijerland. Leerlingen van deze school zamelen al jaren geld in voor stichting Geven om Jong Leven en ook nu werden wij ter plaatse verrast met een symbolische cheque van € 2000,-. Wederom een geweldig sponsorbedrag waar wij iedereen van de scholengemeenschap hartelijk voor bedanken.

Aan het einde van de middag mocht ieder kind weer een mooi boek en een knuffel uitkiezen waarna iedereen weer voldaan huiswaarts ging.


En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:


Via het emailadres postmaster@gevenomjongleven.nl. kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen.
Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.