Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 6 oktober 2020Door de Coronacrisis was het maandenlang de vraag of ons jaarlijkse uitje naar de Efteling kon doorgaan, in mei 2020 hadden we tot onze spijt al onze jaarlijkse rommelmarkt moeten annuleren. Gelukkig wisten we tijdig dat de Efteling ons, met de nodige beperkingen wat catering betreft, kon ontvangen op dinsdag 6 oktober 2020. Ook de artsen van het Sophia Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum hadden tijdig groen licht gegeven dus niets stond een fijne dag genieten nog in de weg. En gelukkig was het weer op deze dinsdag ook prima te doen.

Aangezien we deze keer geen groepsarrangement in restaurant Panorama konden organiseren met de gebruikelijke koffietafel en uitgebreide lunch hadden we iedereen voorzien van ruim voldoende 'Eftelinggeld' om zelf ergens in het park lekker te gaan eten en drinken.

Wij hopen dat iedereen weer een superdag heeft gehad, misschien wilt u dat nog laten weten door een berichtje achter te laten in ons gastenboek of op onze Facebook pagina www.facebook.com/gevenomjongleven.
 


Via het emailadres postmaster@gevenomjongleven.nl. kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen.