Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 6 oktober 2015


Er was regen voorspeld op dinsdag 6 oktober, het zou zelfs de slechtste dag van de week worden. Maar gelukkig ging deze voorspelling niet op voor de Efteling en werd het een echte topdag zonder een druppel regen en met een heerlijke temperatuur!

Voor de tweede keer waren de inschrijvingen voor onze verwendag afkomstig van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. En dit jaar resulteerde dat in een recordaantal deelnemers waar wij als organisatie erg tevreden over waren ... want hoe meer kinderen wij met hun familie een fijne dag kunnen bezorgen hoe beter.

Na de gebruikelijke ontvangst in restaurant 'De Globetrotter' met koffie, limonade en gebak ging iedereen genieten van het park en het prachtige weer. En ook dit jaar waren er nauwelijks of geen wachttijden waardoor er optimaal gebruik gemaakt kon worden van alle attracties.

De lunch tussen de middag was weer echt genieten met onder andere heerlijke saté. Het personeel van restaurant 'De Globetrotter', die soms al jaren aanwezig zijn op onze verwendag, hadden ook een erg leuke snoepgoedtafel geregeld en maakten hiermee het feest compleet voor de kinderen.

Wij hopen dat iedereen een geweldige dag heeft gehad en misschien wilt u dat nog laten weten door een berichtje achter te laten in ons gastenboek.
U kunt ook onze Facebook pagina www.facebook.com/gevenomjongleven liken.

En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:


Via het emailadres postmaster@gevenomjongleven.nl. kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen.
Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.