Laatste uitstapjes naar de Efteling op 4 en 5 oktober 20222022... Het allerlaatste jaar dat wij als stichting Geven om Jong Leven het uitje naar de Efteling konden organiseren. En daarom pakten we het maar meteen goed aan, niet één maar twee dagen waren we aanwezig in het park. Het weer zat gelukkig heel erg mee, twee schitterende droge herfstdagen met zon en een perfecte temperatuur.
Ook dit jaar ontvingen wij onze gasten bij de hoofdingang, daar stonden wij weer klaar met onze spandoeken om iedereen de juiste kant op te sturen. Dit gaf helaas wat strubbelingen met het beveiligingspersoneel van de Efteling maar uiteindelijk had iedereen toch zijn toegangskaart en tegoedbonnen ontvangen. Het genieten kon beginnen en dat deden de kinderen en hun familie dan ook met volle tuigen.

Wij hopen dat het voor iedereen superdagen waren, voor ons in ieder geval wel. Misschien wilt u dat nog laten weten door een berichtje achter te laten in ons gastenboek of op onze Facebook pagina www.facebook.com/gevenomjongleven.