Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 4 oktober 2016Ook dit jaar waren de weergoden ons gelukkig goedgezind, dinsdag 4 oktober 2016 was een prachtige droge herfstdag. Ideale weersomstandigheden voor een fijn dagje Efteling.

Zo'n 240 personen (patiŽntjes met ouders, grootouders, broertjes en zusjes) waren dit jaar uitgenodigd om te komen genieten in de Efteling. En zoals gebruikelijk kwamen de inschrijvingen van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Prinses MŠxima Centrum in Utrecht.

Ons vertrouwde restaurant 'De Globetrotter' werd eerder dit jaar verbouwd en heeft nu de naam 'Panorama' gekregen. Er was net genoeg ruimte in het restaurant om al onze gasten (wederom meer dan vorig jaar) te ontvangen met koffie, limonade en gebak. Na de ontvangst ging iedereen zijn eigen route door het park volgen die, met behulp van de uitgereikte plattegrondjes, driftig was uitgestippeld door ouders en kinderen. En ook dit jaar waren er nauwelijks of geen wachttijden waardoor er optimaal gebruik gemaakt kon worden van alle attracties.

Tijdens de lunch was ook Pardoes, de mascotte van de Efteling, weer aanwezig om de kinderen te vermaken en mee op de foto te gaan. Dit leverde weer prachtige plaatjes op en de kinderen vonden het geweldig. Het personeel van het restaurant had dit als extra verrassing voor ons geregeld, nogmaals heel erg bedankt hiervoor.

Eťn van de ouders vertelde ons tijdens de lunch: "Het onder elkaar zijn met zo'n grote groep gelijkgestemde mensen die allemaal te maken hebben met dezelfde problemen en die elkaar niet de hele tijd aanstaren ervaren wij als een verademing, ook al is het maar voor een dag".


Wij hopen dat iedereen deze dag ook zo heeft ervaren en misschien wilt u dat nog laten weten door een berichtje achter te laten in ons gastenboek.
U kunt ook onze Facebook pagina www.facebook.com/gevenomjongleven liken.

En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:


Via het emailadres postmaster@gevenomjongleven.nl. kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen.
Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.