Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 4 oktober 2010

 


Op maandag 4 oktober is het jaarlijkse dagje uit naar de Efteling weer gehouden. Een prachtige zon overgoten dag met een temperatuur van boven de 20 graden.

Om 09.30 uur vertrok de bus met enige vertraging vanuit Rotterdam. Een uur later kon iedereen via de ingang voor hotelgasten de Efteling ingaan, om eerst te genieten van het heerlijke buffet met koffie, limonade en de heerlijkste gebakjes. Wat een feest om zo de dag te beginnen. Daarna mocht iedereen doen waar ie zin in had en genieten van het Sprookjesbos, de Python, Vogelrok, Joris en de Draak of de Vliegende Hollander.

Om 12.30 uur stond er in het restaurant de Globetrotter een heerlijk lunchbuffet gereed met heel veel verschillende soorten brood, flensjes, kipnuggets, zalm, tonijnsalade en nog heel veel andere lekkere dingen. Nadat iedereen zich tegoed had gedaan aan al dat lekkers, kon iedereen er weer tegenaan en volop genieten van de zomerse temperaturen en de prachtige herfstkleuren in het park.

Tegen het einde van de middag begon de vermoeidheid toe te slaan. Gelukkig stond er in de Globetrotter een drankje en heerlijke cake klaar, zodat iedereen even op adem kon komen. Voordat iedereen om 17.00 uur weer de bus in moest om naar huis te gaan mochten de kinderen een prachtig boek uitkiezen. De 365 poezenverhaaltjes, trollenverhaaltjes of berenverhalen vielen heel goed in de smaak.

Zo kwam er een einde aan weer een zeer geslaagde dag, die ook door de medewerkers van de Efteling elk jaar als zeer bijzonder wordt ervaren. Dat bleek vandaag maar weer toen een oud-medewerkster, Francien, speciaal een dag kwam werken. Ze is inmiddels al enkele jaren met pensioen maar deze dag vindt zij zo speciaal dat ze er graag weer bij wilde zijn. Om 17.00 uur vertrok de bus naar Rotterdam en binnen 5 minuten was het merendeel van de kinderen in dromenland en beleefden zij de dag nog eens opnieuw.


En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:


Via het emailadres postmaster@gevenomjongleven.nl. kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen.
Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.