Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 3 oktober 2017Anders dan voorspeld was dinsdag 3 oktober 2017 een droge en zonnige herfstdag. Er kon dus weer optimaal geprofiteerd worden om het mooie park te ontdekken en nieuwe attracties te zien.

Ruim 60 gezinnen, zo'n 280 personen, waren dit jaar van de partij in de Efteling. Stichting Geven om Jong Leven is erg blij dat we steeds meer kinderen met ouders, grootouders, broertjes en zusjes een bijzondere dag in de Efteling mogen bezorgen. Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Prinses Máxima Centrum in Utrecht hadden hier ook weer hun uiterste best voor gedaan.

Restaurant Panorama had maar net genoeg ruimte om al onze gasten te ontvangen met koffie, limonade en gebak maar zoals altijd lukte dit toch weer uitstekend. Tijdens de lunch was ook de Efteling mascotte Pardoes weer aanwezig en het personeel van het restaurant deelde Efteling bordjes en zakjes met snoepjes uit.

Dit jaar werden wij bovendien geweldig verrast door het vaste team van het restaurant, zij hadden voor ons geregeld om na sluitingstijd van de Efteling, om 18:00 uur, met onze hele groep gasten een privé bezoek te brengen aan de nieuwste parkattractie "Symbolica". Dit vond iedereen geweldig en veruit de meeste mensen waren dan ook gebleven om dit mee te maken. Het was een bijzondere ervaring en wij voelden ons echte VIP's.

Het Algemeen Dagblad was dit jaar ook aanwezig om een verslag, foto´s en een filmpje te maken, op woensdag 4 oktober plaatsten zij dit artikel op hun website.
En de Hoeksche Waard bijlage van het AD van 4 oktober 2017 kondigde met deze kop het artikel over deze dag aan. Algemeen Dagblad, heel erg bedankt hiervoor!

Wij hopen dat iedereen weer een fantastische dag heeft gehad, misschien wilt u dat nog laten weten door een berichtje achter te laten in ons gastenboek.
U kunt ook onze Facebook pagina www.facebook.com/gevenomjongleven liken.


En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:


Via het emailadres postmaster@gevenomjongleven.nl. kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen.
Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.