Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 3 oktober 2011

 


Maandag 3 oktober was echt een schitterende dag met zomerse temperaturen en volop zon. Die heb je niet vaak in oktober, het was dus echt een dag om naar de Efteling te gaan.
Nadat we door de altijd vrolijke gastvrouwen waren ontvangen in restaurant de Globetrotter was het tijd om te genieten van alle geweldige attracties zoals de Pagode, Droomvlucht, Vogelrok en al die andere mooie, spannende leuke en soms een beetje enge achtbanen. Helaas was het carnaval festival bij aankomst gesloten, dat was een kleine tegenvaller.
Na een heerlijke lunch met kipnuggets, heerlijke salades en fantastisch lekkere broodjes, bleek het Carnaval Festival weer gereed voor gebruik. Lekker genieten dus van alle feestvierende wereldburgers met hun eigen gebruiken. Het warme weer maakte dorstig dus tussendoor even naar de Globetrotter voor een drankje en daarna weer genieten in het sprookjesbos of van de nieuwe theatershow Ravelijn.
Aan het einde van de middag een mooi boek uitgekozen en daarna moe maar voldaan in de prachtige dubbeldekker van Verschoor Reizen weer naar huis.


En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:


Via het emailadres postmaster@gevenomjongleven.nl. kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen.
Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.