Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 2 oktober 2012

 


Dinsdag 2 oktober was een schitterende droge en regelmatig zonnige herfstdag, kortom een mooie dag om naar de Efteling te gaan.
Na de gebruikelijke ontvangst met koffie, limonade en gebak was het tijd om te genieten van alle geweldige attracties in het park. Het bleek erg rustig te zijn waardoor er bijna geen wachttijden waren en dat is natuurlijk geweldig als je veel wilt zien en doen! Na een heerlijke lunch tussen de middag met kipnuggets, salades en lekkere broodjes ging iedereen weer snel naar buiten om verder te genieten. Het mooie weer maakte dorstig dus tussendoor even naar het restaurant voor een drankje.
Aan het einde van de middag nog een mooi boek uitgekozen en daarna moe maar voldaan in de bus van Verschoor Reizen weer naar huis.

Ook dit jaar hadden we weer gezelschap van twee leerlingen (Melanie en Peggy) van de C.S.G. Willem van Oranje uit Oud-Beijerland. Leerlingen van deze school zetten zich al jaren in voor onze stichting en hebben al veel geld ingezameld. Een door hun gemaakt verslag van deze dag zullen wij later nog op onze website plaatsen.

En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:


Via het emailadres postmaster@gevenomjongleven.nl. kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen.
Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.