Jaarlijks uitstapje naar de Efteling op 1 oktober 2007


De zon scheen niet vandaag maar de kinderen en hun ouders hadden wel, en dat is heel belangrijk, een zonnig humeur. Bij aankomst in de Efteling was het eerst tijd voor een heerlijk stukje taart en wat te drinken in restaurant De Ballonvaarder. Daarna zo snel mogelijk het park in ... Droomvlucht, Vogel Rok, Fata Morgana, Villa Volta, Pandadroom, Poppencarnaval nergens waren lange rijen te bekennen. Wie wilde kon meerdere malen achter elkaar in een attractie. De regen bleef jammergenoeg aanhouden gedurende bijna de hele dag, maar gelukkig was het niet al te koud. Met een regenjas of paraplu was het goed te doen.

De lunch was ook dit jaar weer prima verzorgd en na 3 uur was iedereen welkom in het restaurant voor een drankje. De kinderen mochten traditiegetrouw weer een mooi boek uitzoeken en kregen ook een mooi Pardoes-dinerbord om mee naar huis te nemen.

Naast een paar vrijwilligers van de stichting Geven om Jong Leven hadden we dit jaar gezelschap van 2 leerlingen van de C.S.G. Willem van Oranje uit Oud-Beijerland. Leerlingen van deze school hebben zich het afgelopen jaar ingespannen voor onze stichting en heel veel geld ingezameld. William en Rowena mochten vandaag mee om te kijken wat de stichting zoal kan betekenen voor zieke kinderen. Zij gaan van deze dag een verslag maken en dit presenteren aan medeleerlingen en docenten. Een journalist van het AD was vandaag aanwezig in de Efteling om een uitgebreid sfeerverslag te maken voor de krant.

Klik hier om het verslag te lezen dat de leerlingen presenteerden aan hun medestudenten.


En nu snel naar de foto's, klik op het plaatje:Ashanty met zusje

Scholieren Rowena en William

De taarten

Familie Robart

Renee en ouders

Jochem, Ezra en David

Sean en ChloŽ

Iris en familie

Emerico en familie

Robin en familie

Thomas en ouders

Thomas

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch van brood en snoep

Ruben en zijn zus

Renee

Lunch

Maaike

Thijs met zijn ouders

Rushyl en familie

DaniŽlle met ouders

Marry en Marja... supervrijwilligers

Boeken en borden

Leo leest Theo voor

Jochem - Ezra - David - Theo - Leo

Renee zoekt een boek uit

Jasper en Marijn

Milou en Bram met pappa

Boeken uitzoeken bij Liesbeth

Emerico en Jarno

Guusje en Sarah

Dennis met broer en pappa

Familie van Dijk

Maaike en Rody

Lekker drinken

Liesbeth en Wil

Ruben

Jasper met broer en zus

Rushyl

Ashanty met zus

Boeken uitdelen

Thomas

Renee in de bus

Ashanty in de bus

Renee wil niet naar huis

De foto's op deze pagina zijn geplaatst met toestemming van de kinderen en hun ouders.
Mochten namen niet goed gespeld zijn of mag een naam toegevoegd worden, laat het ons weten en stuur een email naar postmaster@gevenomjongleven.nl. Via dit emailadres kunt u ook de foto's op origineel formaat aanvragen. Een reactie in ons Gastenboek is ook altijd erg welkom.