Rommelmarkt 2010

Zaterdag 29 mei 2010, wat een recordopbrengst! Een bedrag van € 37.154,31 was ongelofelijk. Stiekem rekenen we dan toch nog even om naar guldens...

Zonder ťťn druppel regen op vrijdag kon de markt opgebouwd worden en konden we zaterdag met prachtig weer van start. Door het vertrek van Eneco hadden we voor het eerst de beschikking over de kleine loods aan de achterkant van het terrein, de afdeling boeken en platen werd hier ondergebracht.

Het mooie weer bracht veel bezoekers op de been, vanaf 08.00 uur 's ochtends tot ver na de middag was het erg druk bij alle kramen. De schilderijen en kaarten van Joost kregen veel belangstelling, ook in deze kraam werd goed verkocht. Met een bedrag van € 488,- kunnen ook zij heel tevreden terug kijken op een geslaagde dag.

Om 15.00 uur werden de winnaars van de grote verloting bekend gemaakt door Maria de Jong van het Sophia Kinderziekenhuis. Tot onze grote verrassing maakte Annemarie Schipper-Middelhoek bekend dat zij namens C.B.S. De Wegwijzer uit Piershil een cheque mocht overhandigen van € 1.450,-. De kinderen van deze school hadden hiervoor onder andere een sponsorloop gehouden.


Foto: Een nieuwe plek voor het Rad van Avontuur, maar als vanouds weer het gezellige middelpunt van de rommelmarkt.

Terug