Sponsorloop 2009

 


 

Wederom werden wij gesteund door een geweldig persoonlijk initiatief! Ditmaal door Aart van Bochove uit Heinenoord, die een sponsorloop organiseerde ten bate van de stichting. Toen Aart in 2008 de deelnemers van de Roparun zag passeren kwam het idee in hem op om zelf ook iets te doen voor een goed doel. Hardlopen of fietsen was geen optie, maar wandelen doet hij wel erg graag. Aart had al diverse keren de Nijmeegse vierdaagse gelopen. Samen met zijn zwager Albert stelde Aart een route samen die door bijna alle gemeenten van de Hoeksche Waard zou lopen.
Op vrijdagavond 1 mei 2009 om 20:00 uur ging Aart van Bochove in zijn woonplaats Heinenoord van start om in 24 uur de Hoeksche Waard rond te lopen, een afstand van 100 km. Op zaterdag 2 mei om 19:30 uur was hij terug op zijn vertrekpunt nadat hij de afstand met succes had afgelegd. Bij de finish werd Aart opgewacht door tientallen enthousiaste familieleden, vrienden en buurtbewoners die hem een bloemenhulde gaven. Aart liep de afstand zonder problemen en had nog genoeg energie over voor een gezellige barbecue die voor hem was georganiseerd.
Op 16 mei 2009 maakte Aart tijdens de rommel-markt bekend welk sponsorbedrag hij bij elkaar had gelopen, het geweldige bedrag van € 3.800,-


Artikel in het Algemeen Dagblad van 25 april 2009
Artikel in het Algemeen Dagblad van 4 mei 2009
Artikel in Het Kompas van 13 mei 2009
Klik hier voor foto's van Aart's start en aankomst.
Klik hier voor een routeoverzicht op Google Maps.Foto: Aart van Bochove na aankomst in zijn woonplaats Heinenoord.

Terug