Rommelmarkt 2013

Velen hielden tijdens de opbouw van de rommelmarkt de lucht goed in de gaten, zouden we het droog houden op zaterdag 25 mei 2013? De opbouw verliep ondanks een zware regenbui zeer voorspoedig en alle logistieke puzzelstukjes vielen weer prima op zijn plaats.
Gelukkig bleef het zaterdag de hele dag kurkdroog en was het redelijk zonnig op onze 30e rommelmarkt, een mijlpaal waar wij trots op zijn!
De opbrengst van € 36.246,48 was weer buitengewoon goed en kwam niet helemaal als een verrassing door de grote opkomst van bezoekers en de vele mooie spullen op de kramen.
Het Rad van Avontuur liep ook dit jaar weer heel erg goed, vooral door de leuke Douwe Egberts pakketjes die door enige enthousiaste vrijwilligsters waren samengesteld.
Bij de bekendmaking van de uitslag van de grote verloting werd Dr. Andrica de Vries geÔntroduceerd door Theo van der Mark. Dr. de Vries zal de komende tijd aanwezig zijn op rommelmarkt namens het Sophia Kinderziekenhuis om de winnaars van de Grote Verloting bekend te maken.

Foto: Speelgoedknuffels zijn altijd populair.

Terug